Leveringsinformatie

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

Levering binnen postcode regio

Binnen onze postcoderegio vallen de volgende plaatsen: IJsselmuiden, Grafhorst, Kampereiland, Genemuiden, Kampen, ’s Heerenbroek, Wilsum, Mastenbroek en Kamperveen. Wij leveren hier binnen één werkdag.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering buiten onze regio

Buiten de bovengenoemde regio bezorgen met DHL of TNT Post. Over het algemeen kunnen wij dan binnen 1 werkdag leveren indien u voor 12:00 uur bestelt. De pakketbezorger zal tussen 9:00 en 18:00 bij u langs komen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Leveringskosten

De vermelde prijzen bij onze producten zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€ 0,00 voor bestellingen die door die worden afgehaald op onze afhaallocaties.
€ 3,95 – € 6,99 voor IJsselmuiden, Grafhorst, Kamperzeedijk, Kampen, Kampereiland, Genemuiden, Mastenbroek en s ’Heerenbroek (tarief afhankelijk van uw plaats)
€ 6,99 voor de rest van Nederland

Koelverpakkingen en verse producten

Wij hebben pakketten met gekoelde en/of verse producten. Het is helaas bij ons nog niet mogelijk om deze per post te versturen, deze kunnen na bestelling worden opgehaald bij Kalter Pakketten.